Låna 500 kr

Behöver du låna ett väldigt litet belopp, exempelvis 500 kronor eller någon liknande summa i denna storleksklass? I så fall har du förmodligen inte särskilt många alternativ, för de flesta företag som erbjuder lån fokuserar på större lån, och kan därför absolut inte tänka sig att låna ut så pass små summor som 500 kronor till dig.

Det finns dock vissa undantag till denna regel, och det är främst vissa så kallade smslånegivare eller snabblånegivare, som dessa företag också kan kallas. De erbjuder trots allt just smslån eller snabblån, som är kända för att vara just små till storleken, och kan därför låna ut även så pass små summor som 500 kronor.

Kan man låna 500 kronor av alla smslånegivare?

Nej, 500 kronor brukar nämligen vara den minsta möjliga lånesumman hos de lånegivare som erbjuder möjligheten att låna denna summa. Den minsta möjliga lånesumman varierar dock mellan lånegivarna, så det finns även gott om lånegivare vars minsta möjliga lånesumma är 1 000 kronor, 2 000 kronor eller ett ännu högre belopp. Du kan därför inte förutsätta att varje lånegivare som erbjuder smslån kommer att erbjuda just detta lånebelopp, för då kan det mycket väl vara så att du blir besviken!

Hur vet man vilka smslånegivare som erbjuder lån på 500 kronor?

Det gör man genom att gå in på olika lånegivares hemsidor och där försöka a. Hitta den minsta möjliga lånesumman i deras information eller b. Försöka ansöka om att få låna 500 kronor och se om det går.

Låna 500 kr

Detta är ett bra alternativ om du redan känner till några lånegivare som erbjuder mindre lån och smslån. Men skulle det vara så att du har noll koll på dessa lånegivare kan du även använda dig av en sökmotor som Google och i den söka efter lånealternativ för just denna summa.